İndirim

Replexion modern teknoloji ile üretilmiş, yüksek konsantrasyonlu, mikroemülsiyon formüllü kırışıklık giderici bir kremdir. Bir çatlak kremi değildir. Replexion’ı rahatlıkla ve güvenle bu çağdaş formülü sayesinde yüzünüzün her tarafına, göz çevresine, dekolteye ve dudak çevresine sürebilirsiniz. Ürünü kullanan müşterilerimiz 3-4 hafta içinde kırışıklıklarda azalma olduğunu söylüyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Replexion’ın rakiplerinden en büyük farkı içinde hyalunoric asit bulundurmasıdır. Hyalunoric asidin görevi kendi ağırlığının 1000 katı kadar su tutma özelliğidir. Su tutma özelliğinden dolayı cilt nemli kalmakta ve derin çizgilerin görünümü azalarak, ince çizgilerin görünümü de yok olmaktadır. Daha da önemlisi ilerde oluşabilecek kırışıklıklar da engellenmektedir. 

Ürünün İçeriği ve Uygulama Şekli:

Replexion içindeki bütün etkin aktif maddeler Age Defence yani yaşlanmaya karşı savunma özelliği bulundurmaktadır. Cildin sağlıklı olması için hepimizin bildiği gibi; 

Sigaranın az veya hiç kullanılmaması Alkol tüketimini olabildiğince minimize edilmesi Stresli bir hayattan uzak durulması Yeterli uyku Yanında Replexion’un kullanılması gerekmektedir. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Replexion Anti Wrinkle Cream KZD_KD-105727
Replexion Anti Wrinkle Cream

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.