Torbalanmaya, kırışıklıklara ve koyu görünümlü halkalara karşı etkili göz kremidir. Cildinizdeki nemi, elastikiyeti ve dayanıklılığı arttırmaya yardımcı olur. Göz çevresindeki orta derece ve derin kırışıklıkları azaltmayı destekler.

Ayrıca;

Eye Brightining Complex: Gözaltındaki siyah halka görünümünü azaltır ve hassas göz çevresini güçlendirir. 
Soybean( Glycine Soja ): İçeriğindeki phytoestrogenler ile cildin elastikiyetini, nemini arttırır, kırışıklıkları ve pürüzlerin görünümünü yumuşatır. 
Wild Yam ( Dioscorea Villosa ): İçeriğindeki phytoestrogenler ile cildin elastikiyetini, nemini arttırır, kırışıklıkların ve pürüzlerin görünümünü yumuşatır 
Palmitoyl Pentapeptide-3: Protein türevidir. Derin ve orta derece kırışıklıkları azaltmak için dermis tabakasının matrixini yeniden yapılandırmaya yardımcı olur.

Uygulama Şekli / İçeriği 

Uygulama Şekli: Cildinizi Renewing Cleansing Cream ile temizledikten sonra, yüz, boyun ve dekolte bölgenize masaj yaparak uygulayınız. Daha etkili sonuç için devamında Age-Balancing Night Cream uygulamanız önerilmektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dr.Murad Renewing Eye Cream KZD_KD-104977
Dr.Murad Renewing Eye Cream

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.